...

IEEE Trakya PES Yeşil Atölye

Resim

Yeşil Atölye etkinlikleri başladı! Güç, enerji ve türevleri konuları ile doğrudan ilgilenen ve bu amaçla teknik çalışmalara imza atan IEEE Trakya University Power and Energy Society, ismini "Yeşil Atölye" olarak açıkladıkları workshop çalışmalarına 3 Kasım 2018 Pazartesi günü başladı.

İlk Yeşil Atölye çalışmasında ana konu olarak Enerji İletimi ele alınırken, önce bilgilendirici bir teknik sunumdan sonra uygulama bölümüyle bilgilerin doğrudan pekiştirilmesi amaçlandı.

İlginin çok yüksek olduğu etkinlikte katılımcılar kendilerine ilk bölümde anlatılan teorik bilgileri doğrudan kullanma fırsatı buldular. IEEE Trakya University Power and Energy Society İdari Kurul Başkanı Sergen SELKİ “ Yeşil Atölye etkinliğimize olan ilgi çok güzeldi. Amacımız çok geniş kitlelere ulaşmak ve tüm üyelerimize katkı sağlayacak gündelik teknik çalışmalara imza atmak olacak. Yeşil Atölye çalışmalarımız devam edecek.” diyerek ekip olarak çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Resim
Bu içerik 03.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 768 kez okundu.