...

Sosyal Sorumluluk Projeleri Grubu Yapı Değişikliği Hk.

Değerli IEEE gönüllüleri,

IEEE Turkey Section Student Activities Committee yapısına bağlı olarak faaliyetlerini yürüten IEEE Türkiye Sosyal Sorumluluk Projeleri Grubu'nun hem Global hem Türkiye'de daha doğru bir kimlik kazanması ve IEEE içerisinde daha verimli bir şekilde yer alabilmesi adına IEEE Türkiye Şubesi Başkanı ve Öğrenci Aktiviteleri Komitesi (SAC) Başkanına sunulan "Yapı Değişikliği Önerisi" 18.07.2018 tarihinde Şube Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiş ve onaylanmıştır.

Düzenlenen bu yapı değişikliği ile IEEE Türkiye Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü yerini IEEE Türkiye Educational Activities Öğrenci Temsilciliği'ne bırakmıştır.

Gerek vizyon ve misyon gerekse de yürütülen projeler ile organize edilen aktiviteler doğrultusunda büyük benzerlikler gösteren IEEE Educational Activities yapısında adaptasyon sorununu çok fazla yaşanmayacağı gibi artık proje ve yürütülen aktiviteler daha iyi tanıtabilir ve bu çalışmaların IEEE'den daha rahat destek alabilir hale gelmesi kolaylaşmıştır.

2014 IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı'nda kurulma kararı alınan IEEE Türkiye Sosyal Sorumluluk Projeleri'nde Koordinatörlük görevlerini üstlenmiş arkadaşlara ve ekiplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu doğrultuda IEEE Trakya Üniversitesi Öğrenci Şubesi Yönetim Kurulunun 24.07.2018 tarihli kararı ile Sosyal Sorumluluk Projeleri Komitemiz bu tarihten itibaren Educational Activities Committee(EAC) adıyla faaliyetlerini sürdürecektir.

IEEE Educational Activities'in bir parçası olarak IEEE'nin "Advancing Technology for Humanity" mottosuna uygun teknolojileri geliştirmeye devam edeceğiz.

Kongre'de seçilecek olan yeni IEEE Türkiye Educational Activities Öğrenci Temsilcisi'ne şimdiden başarılar diliyoruz.

Yeni yapı ile ilgili detaylı bilgiyi https://www.youtube.com/watch?v=ePmcTyJ-RiU adresindeki temsilci webinarından edinebilirsiniz.

Trakya Üniversitesi
IEEE Öğrenci Şubesi Yönetim Kurulu

Bu içerik 30.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 988 kez okundu.