...

Women in Engineering İdari Koordinatörlük Seçimi

Trakya Üniversitesi IEEE Öğrenci Şubesi Women in Engineering Grubu(WiE) idari koordinatörümüz 18 Kasım 2018 tarihinde görevinden ayrılmış bulunmaktadır.

Boş kalan süre zarfında Trakya Üniversitesi IEEE Öğrenci Şubesi Yönetim Kurulu tarafından idare edilen grubumuz için idari koordinatör seçimi yapılacaktır. Seçimin dönem içinde olması sebebiyle adaylar mevcut üyelerimiz içerisinden olabilecektir.

Bu duyuru ile birlikte adaylık süreci başlamış olup 13 Aralık 2018 Perşembe Günü saat 23:59'a kadar devam edecektir. Kabul edilen adaylarımız 15 Aralık 2018 Cumartesi Günü WhatsApp grupları ve resmi internet sitemiz üzerinden topluluk üyelerine açıklanacaktır. 

Aday olmak isteyen üyelerimiz, 13 Aralık 2018 Perşembe Günü saat 23:59'a kadar adaylık niyet mektuplarını ieee@trakya.edu.tr adresine elektronik posta yolu ile gönderebilirler. Seçimler ve sunumlar 22 Aralık 2018 Günü internet üzerinden gerçekleşecektir. Dolayısıyla adaylarımızın seçim sunumlarına hazırlanması için bir hafta süre tanınmış olacaktır.

Niyet mektubu bilgisi için buraya tıklayın.

Aday olacak üyelerimize şimdiden başarıları dileriz. Bu güzel ekibin bir parçası olmanız için sabırsızlanıyoruz

IEEE Trakya'nın kazandığı bir seçim olması dileği ile...
Resim

Trakya Üniversitesi IEEE Öğrenci Şubesi
Yönetim Kurulu

Resim
Bu içerik 22.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 915 kez okundu.