...

Marmara Bölge Toplantısı

Okulumuz IEEE Öğrenci Topluluğu 22 Ekim Pazar günü Medipol Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı IEEE Marmara Bölge Toplantısı'na katıldı.
Yılın ilk Marmara Bölge Toplantısı'na katılan öğrencilerimiz, Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) yapısının ülkemizde ve dünyadaki oluşumunu tanıdı.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Mehmet Kemal ÖZDEMİR' in yaptığı konuşmayla açtığı toplantı, IEEE Türkiye'nin bünyesinde gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeye devam ettiği sosyal sorumluluk projeleri ve IEEE yapısında hatırı sayılır bir pozisyona sahip Yrd.Doç.Dr. Tunçer Baykaş'ın sunumu ile devam etti. 
Türk Elektronik Sanayicileri Derneği TESİD'in IEEE bünyesindeki öğrencilere staj ve iş imkanı tanıyan GENÇ-TESİD projesinin anlatılmasıyla devam eden toplantıda öğrencilerimiz, Marmara Bölgesi'nde bulunan diğer üniversitelerin mühendislik öğrencileri ile bir araya gelerek tanıştı, fikir alışverişlerinde bulundu. 
Çeviklik ve Turkcell'den Çevik Tecrübeler sunumu ile devam toplantıya daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'nden canlı bağlantı ile katılan Profesör Grayson Randall, IEEE'nin dünyada enkaz ve doğal afet bölgelerindeki insanlara internet ve telefon erişimi götüren kamyonu olan IEEE Move Truck projesini bu bağlantıda anlatıp öğrencilerin sorularını yanıtladı. 
IEEE bünyesinde mezun olmuş genç profesyonellerin sunumlarıyla son bulan genel toplantı, farklı alanlarda paralel oturumlarla devam etti.
Keyifli ve eğlenceli anlara ev sahipliği yapan toplantı, paralel oturumlarında yapılmasıyla bitmiş oldu.
Ek Resimler
Bu içerik 22.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1151 kez okundu.